Het leven is aan de ondernemer

 

Het leven is aan de ondernemer. Het is een oneliner die ik gebruik sinds mijn studententijd. Ik ben geen jurist, fiscalist, belastingadviseur of loper. Ik ben een ondernemer. Ik doe graag dingen. We zijn hier maar één keer dus we moeten vol gaan voor wat we echt willen. Geen half werk of een plan B. Via deze pagina wil ik met jullie delen waar ik mee bezig ben. Ik doe het allemaal even graag. Het volledige plaatje houdt me in evenwicht. Het is wie ik ben: Olivier.

Wie ben ik?

Na het afronden van mijn studies Rechten en een bijkomende master fiscaliteit (beiden aan de UGent) ben ik in 2005 gestart met mijn professionele carrière bij Ernst&Young te Brussel als Tax Consultant. Na een periode van 6 jaar bij de big 4 (PwC & Deloitte zijn gevolgd) heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik gestart als afdelingsmanager van de loop- en wandelafdeling bij Decathlon Kortrijk. Na ongeveer 6 maanden heb ik de kans gekregen om sportief directeur te worden van alle Decathlon winkels in België en Nederland voor de afdelingen lopen en wandelen. Een kans die ik met beide handen heb gegrepen en bijzonder graag heb gedaan. Het was een geweldige tijd waar ik mooie vriendschappen heb gelegd.

Maar het bloed kruipt waar het niet stromen kan. In 2014 ben ik gestart als zelfstandig fiscalist. Jawel, terug naar de fiscaliteit. En op zelfstandige basis. Ik zou het me niet meer anders kunnen voorstellen. Ik kom elke dag in contact met zelfstandigen en tracht hen bij te staan bij alle boekhoudkundige en fiscale verplichtingen om hen te laten groeien.

CV
Licentiaat in de Rechten – UGent
Master in de Fiscaliteit – UGent
Gecertificeerd belastingadviseur ITAA

 

 

Sportieve CV
59 marathons (oa. Barcelona, Parijs, Wenen & Amsterdam)
35 ultra’s (oa. Spartathlon, 100 Miles in Kreta en 4x Dodentocht)
PR op de marathon 2:55:55 (Valencia, 2018)

back to home