Motivational speaker

‘Wat je graag doet, moet je vaak doen’. Met deze eenvoudige quote ben ik 6 jaar geleden begonnen met het geven van presentaties & keynotes. Ik deel met plezier en enthousiasme mijn passie in de hoop dat anderen er motivatie en/of inspiratie kunnen uithalen.

Ook bij mij gaat niet alles vanzelf en is het vaak puzzelen en plannen om alles gedaan te krijgen. Met de daarbij horende twijfels en uiteraard ook met vallen en opstaan. Zo is nu éénmaal het leven. Maar bij veel zaken die we ondernemen gaat het niet zozeer om talent als wel om motivatie. Het is een vorm van vooruit willen komen en doen wat je graag doet. En als je iets hebt gevonden dat je graag doet deel dat met anderen. Betrek anderen bij je passie. Zo heb ik het gedaan in 2011 en zo doe ik het nog altijd. En graag nog héél vaak de komende jaren. Stel jezelf de vraag: hoeveel zomers heb ik nog?

Mijn presentatie is ondertussen veel meer geworden dan enkel een relaas van mijn grote loopdroom, de Spartathlon (een historische non-stop ultraloop van 246km, van Athene naar Sparta). Er komen verschillende onderwerpen aan bod. Op welk onderwerp wordt gefocust hangt af van de aanwezigen. Iedere presentatie is dan ook uniek. Concreet betreft het een combinatie van de volgende punten:

De mooiste presentaties tot op vandaag:

Howest Kortrijk Opening academiejaar
Boekvoorstelling Dok Noord (presentatie Aster Nzeyimana, woordje door Mathias De Clercq)
WILL Sports Festival
KBC
Het hoofd weegt zwaarder dan de benen 
SD Worx One day or day one, you decide
Decathlon Het hoofd weegt zwaarder dan de benen
Mijn Spartathlon in woord en beeld in Zomergem (thuisbasis)

Indien jullie interesse mochten hebben in het vastleggen van een presentatie, geef me gerust een seintje (zie contact) en ik kom met veel plezier en enthousiasme langs.

back to home